Bővebb információért a hirdetések címére kattints!!!!!

2011. 02. 17.

10 items including saleseket keresünk! 1062 (Állás hirdetés, állás keresés, diák munka - állást keres-kínál Budapest)

saleseket keresünk! 1062 (02/17/11 20:05:20 UTC)

20 év feletti hölgyek és urak jelentkezését várjuk sales munkakörbe. Elvárások: - kultúrált megjelenés Amit kínálunk: - kiemelkedő fizetés - luxus környezet - fiatalos, lendületes csapat Tapasztalat nem szükséges! Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a 20 év feletti hölgyek és urak jelentkezését várjuk sales munkakörbe. Elvárások: - kultúrált megjelenés Amit kínálunk: - kiemelkedő fizetés - luxus környezet - fiatalos, lendületes csapat Tapasztalat nem szükséges! Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a salesek@index.hu email címen lehet! email címen lehet!

direkt marketing! 1062 (02/17/11 20:05:20 UTC)

20 év feletti hölgyeket, urakat keresünk sales pozícióra. Elvárások: - kultúrált megjelenés Tapasztalat nem szükséges. Amit kínálunk: - kiemelkedő fizetés - luxus környezet - fiatal, lendületes csapat! Jelentkezz hozzánk ha szeretnél luxus környezetben dolgozni. Fényképes önéletrajzokat a 20 év feletti hölgyeket, urakat keresünk sales pozícióra. Elvárások: - kultúrált megjelenés Tapasztalat nem szükséges. Amit kínálunk: - kiemelkedő fizetés - luxus környezet - fiatal, lendületes csapat! Jelentkezz hozzánk ha szeretnél luxus környezetben dolgozni. Fényképes önéletrajzokat a salesek@index.hu email címre várjuk. email címre várjuk.

Mellékállás érettségizett fiataloknak, diákoknak XIII. kerület, (02/17/11 20:05:20 UTC)

Tehetséges fiatalokat keresünk, különböző pozíciókba , nemzetközi pénzügyi céghez. Cégünk biztosítja ingyenes alapképzés, és a vezetői szeminárium elvégzése után lehet betölteni. Az oktatás alatt a havi elérhető fizetés 50-100 ezer Ft. A munka heti 8-10 órát vesz igénybe, és iskola mellett is végezhető. Elvárások: Érettségi, üzleti megjelenés, jó kommunikációs készség, vezetői mentalitás. Az önéletrajzokat a lenti címre kérjük: Tehetséges fiatalokat keresünk, különböző pozíciókba , nemzetközi pénzügyi céghez. Cégünk biztosítja ingyenes alapképzés, és a vezetői szeminárium elvégzése után lehet betölteni. Az oktatás alatt a havi elérhető fizetés 50-100 ezer Ft. A munka heti 8-10 órát vesz igénybe, és iskola mellett is végezhető. Elvárások: Érettségi, üzleti megjelenés, jó kommunikációs készség, vezetői mentalitás. Az önéletrajzokat a lenti címre kérjük: moneyservice777@gmail.com

Biztonsági őr, Vagyonőr X. (02/17/11 20:05:20 UTC)

Belföldi munkavégzésre biztonsági őröket és vagyonőröket keresünk. Érdeklődni hétfő és péntek között 9-18 óráig lehet telefonon.

1éves munkalehetőség VI kerület (02/17/11 20:05:20 UTC)

Most bevezetett(Magyarországon) egy éves munkavallálasba tudunk segíteni az Egyesült Államokba./legálisan,munkaszerződéssel/ Amit kínálunk:1 éves legális munka vállalást Egyesült Államokba,szerződést kötésel. Munkakör:műszaki raktár ban történik poziciok:nyelvtől függő,/12 személyt keressunk/ Korhatár nincs,szállást bíztositunk 6 embernek egy nagy kertes házat,persze ami a fizetésből lesz levonva Érdeklödjön email en keresztül,fényképes önéletrajz Most bevezetett(Magyarországon) egy éves munkavallálasba tudunk segíteni az Egyesült Államokba./legálisan,munkaszerződéssel/ Amit kínálunk:1 éves legális munka vállalást Egyesült Államokba,szerződést kötésel. Munkakör:műszaki raktár ban történik poziciok:nyelvtől függő,/12 személyt keressunk/ Korhatár nincs,szállást bíztositunk 6 embernek egy nagy kertes házat,persze ami a fizetésből lesz levonva Érdeklödjön email en keresztül,fényképes önéletrajz megküldésével:usalehetosg@citromail.hu

Kedves Álláskereső! Szereted a kihívásokat? VI. kerület (02/17/11 20:05:20 UTC)

Ha igen, köztünk a helyed. Mi vár Rád? – Rengeteg kemény munka kötetlen munkaidőben. – Az első hónapokban csak annyi pénzt keresel, amennyi a költséged. – Megtanulod, hogyan kell profi módon értékesíteni a kemény eladás technikával, hogy az értékesítés folyamán végig Te légy a jó kontroll forrása. – Magyarország legváltozatosabb ügyfélkörével a mindennapi emberekkel dolgozol majd együtt. – Tagjává válsz egy igazi, magas érzelmi hangoltságú, sikeres és etikus csapatnak. Csak vért és verejtéket ígérhetek, valamint azt, hogy közben igazán jól fogsz szórakozni. Ha mindez érdekel, várom a jelentkezésedet! Elég bátor vagy hozzá? Ha igen küld el önéletrajzod!

Telefonos egyeztető I. (02/17/11 20:05:20 UTC)

Telefonos egyeztetői feladatok elvégzésére cégünk munkatársakat keres, azonnali kezdéssel. Állandó, hosszú távú legális munka, fő és mellékállásban is végezhető. Jelentkezni www.otthondolgozni.5mp.eu weboldalon keresztül vagy a +36704666515-ös számon lehet.

Kozmetikus tanulóknak gyakorlati korrepetálás gyakorlati vizsgára való felkészítés! IX. (02/17/11 20:05:20 UTC)

Ha elvégezted a kozmetikus sulit, de még nem vagy elég biztos a gyakorlati tudásodban, vagy esetleg még tanulsz, de többet kéne gyakorolnod a vizsgára, akkor nálam a helyed! Kozmetikus tanulóknak gyakorlati korrepetálást és gyakorlati vizsgára való felkészítést vállalok. Érdeklődni a 06/20-451-7739-es telefonszámon lehet.

Szakembereket, Mestereket, Szakmunkàsokat Stuttgart mellé Keresünk (02/17/11 20:05:20 UTC)

Azonnali elhelyezkedessel keresünk szakembereket Stuttgart es 100 km körzetben: hegesztö, lakatos, villanyszerelö, CNC Fräser, Gaz es vizvezetekszerelö, szellözesszerelö, Dreher, Mechaniker, Sanitär-Heizungsmontör, egyeb szerelesi szakembereket, festö-mazolokat. Szallas biztositott, havi ca. 350,-€ Berezes szakmankent es kepesites szerint 10,- € / oraber-tol felfele, napi 8 oras munka, heti 5 hetes munkaidö, havi ca. 100-152 oraban. Tulorak megfizetese 230 ora utan van egyben, vagy szabadnapokban kiegyenlitve. 10 honapos probaidö utan veglegesen beallitva, meghatarozatlan idöre alkalmazva. Az egyseges Europass adatlappal törtenik a jelentkezes, melyet erdeklödese eseteben, megküldünk Önnek. Kizarolag NEMET nyelven kerjük annak kitölteset, valamint egy fenykepet,mert irodanknak nem all modjaban a forditasokra! A nemet nyelv ismerete nagy elöny, minimum azonban a nemet nyelv megertese, ami feltetel a munka vegzesehez. Cim: Azonnali elhelyezkedessel keresünk szakembereket Stuttgart es 100 km körzetben: hegesztö, lakatos, villanyszerelö, CNC Fräser, Gaz es vizvezetekszerelö, szellözesszerelö, Dreher, Mechaniker, Sanitär-Heizungsmontör, egyeb szerelesi szakembereket, festö-mazolokat. Szallas biztositott, havi ca. 350,-€ Berezes szakmankent es kepesites szerint 10,- € / oraber-tol felfele, napi 8 oras munka, heti 5 hetes munkaidö, havi ca. 100-152 oraban. Tulorak megfizetese 230 ora utan van egyben, vagy szabadnapokban kiegyenlitve. 10 honapos probaidö utan veglegesen beallitva, meghatarozatlan idöre alkalmazva. Az egyseges Europass adatlappal törtenik a jelentkezes, melyet erdeklödese eseteben, megküldünk Önnek. Kizarolag NEMET nyelven kerjük annak kitölteset, valamint egy fenykepet,mert irodanknak nem all modjaban a forditasokra! A nemet nyelv ismerete nagy elöny, minimum azonban a nemet nyelv megertese, ami feltetel a munka vegzesehez. Cim: info@cs-agency.de Szükseg eseten: 00 49 89 83 93 10 24 5 valtozo elerhetöseggel. Szükseg eseten: 00 49 89 83 93 10 24 5 valtozo elerhetöseggel.

Könnyű otthoni internetes munka X.kerület (02/17/11 20:05:20 UTC)

Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz vagy kismama vagy és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nincs szükséged semmi kezdeti tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre: Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz vagy kismama vagy és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nincs szükséged semmi kezdeti tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre: ddori94@gmail.com